tiistai 1. maaliskuuta 2011

WANTED: Valokuvia kansalaisliikkeen videoon

Missä haluat synnyttää? –kansalaisliike tekee lyhyen kantaaottavan videon, johon tarvitaan paljon kaikenlaisia valokuvia aina raskaudesta ja synnytyksestä vastasyntyneeseen vauvaan ja perheeseen. Juuri SINÄ voit auttaa!

Lähetä haluamasi kuva/kuvat (jpg-muodossa) sähköpostilla osoitteeseen: synnytysvalintoja@gmail.com. Laita mukaan nimesi, puhelinnumerosi ja s-postiosoite, josta sinut saa helposti kiinni. Voit laittaa viestiin mukaan myös kuvatekstin, taustatietoja, synnytyssairaalan tilastotietoja tai oman lyhyen tarinan. Toivomme, että annat viestissä kuvat ja tekstit kansalaisliikkeen käyttöön ja annat luvan tarvittaessa muokata niitä tarkoituksen mukaisiksi.

Videon tarkoituksena on puolustaa naisten oikeutta valita synnytyspaikkansa ja pienten synnytysyksiköiden säilyttämistä. Video on tarkoitus laittaa mahdollisimman laajaan levitykseen internetin kautta ja lähettää suoraan sähköpostilla mm. useille päättäjille ja viranomaisille.

Lähetä kuvat ja tekstit mahdollisimman pian aiemmin mainittuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli kuvia tulee runsaasti yli videon tarpeen, Missä haluat synnyttää? –kansalaisliike käyttää luvallasi kuvia mahdollisesti muissa vastaavissa kansalaisliikkeen asiaa edistävissä projekteissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti